TQ KaK NoReN anD WaWa

Salam

hai semalam aku ada makan-makan dengan 2 orang best friends aku. Sorang pangkat kakak and sorang kira adik laa hehehe... TQ coz diorang nie belanja aku makan kat Garden Midvalley... Boleh tahan mahal juga makanan kat sini. Tapi suasa tempatnya cantik seperti di taman. Sambil makan dengar alunan piano yang dimainkan disitu.... Nak cerita panjang malas so korang tengak sahaja gambar yang aku tepek nie saja..

Pada Kak Noren and Wawa kalau ada rejeki nanti Rul belanja kat Full House plak hehehehe...

Welcome To Garden
Suasana Garden
Alunan Piano Ketika Bersantap
Buku Menu dia....
Menu utama
Dessert...nyam
Menu Air....
Tunggu Abg Ajim Ke Wa????
Senyum Yek Tengok Menu...
Muka Tak Puas Hati hehehehe
Watermellon Blast, Hot Choc and Air Suam hehehe
Grilled Barramudi Aku Order
Spaghetti Carbonara Wawa dan Kak Noren
Ya Allah..... Bagi Ler Rul Cepat Temu Jodoh... Hahahaha
Kusyuk Dengar Kak Noren Cerita Pasal Desparate Housewife Yang Wa Tak Dapat Tgk Semalam
Senyum Terpaksa Ke Wa???
Kak Noren Yang Manja
Gaya Tak Boleh Tahan
Tumbang dalam RM90.50

Comments

  1. sedapnye menu...agak murah la tu tak cecah 100 lagi huhu..

    btw, nk komen tang gamba tadi tak dpt lak..pakai d3100 yek? same la plaks ahaks..pun same masih blaja2 nk mesrakan diri gune d3100 tu.. ape pun chaiyok2 utk both of us dgn d3100 kite tu.. ^_^

    ReplyDelete
  2. hehehehe.... tuler nasib tak lebih RM100

    haah baru lagi.. tak reti lagi ler pasal camera nie. tangkap pun biasa2 jew hehehehe

    ReplyDelete
  3. *wink* *wink*....sgt suke pic kat tabik springgggg itu....heeee

    ReplyDelete
  4. rul xsuka langsung.. klu ikut hati tak nak letak... tp wa nak gak rul letak ler

    ReplyDelete
  5. bia la...bia la...hehehe...anyway hyun cam x puas ati jer mkn smlm...huhuhu...slalu melantak baik jerrr...smlm x kenyang eh?

    ReplyDelete
  6. weh bestday aku lagi 363 hari lagi ler... awat awal sgt nie?????

    ReplyDelete
  7. hahaha... kenyang jew wa... siap tambah kek lg

    ReplyDelete
  8. uik cntik kn tmpt ni..tp keliru garden ngn full house owner sm ke baa??abg dud full house kt mn??nk ajak ajis tersyg pg nti....

    ReplyDelete
  9. lebih kurang jew rasenya.. konsep warna putih... i'm not sure full house kat mana.. rasenya kat dgn KLCC.. nak tau lebih lanjut sila tanya wawa n kak noren

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Camping Sg. Pisang, Gombak

Nota Kejuruteraan Jalan Raya (Bab 2) @ UTMSpace