PrOtES DiKg..KitE RoNjaNg....

Hampir seminggu lagi kenduri kawin belah family aku nak dilangsungkan. Apa yang aku buat???? Tak de apa pun yang aku boleh bantu sampai aku balik kampung malam hari rabu nanti. Mak cakap rabu lepas baru buat kenduri buat kerja. Yang jadi orang kuatnya cam biasa kak aku ler yang duduk kat kampung sekarang. Kesian gak aku kat kak aku nie. Banyak hal dia yang handlekan.. dari baju, pelamin, makan kenduri and semua ler pasal kawin nie. Kalau abang aku nie tak hargai jugak aku tak tau nak cakap apa ler..... Tunang and kawin Kak Ana nanti abang kena sponser banyak..... usah nak nyedaannn jew..


Semalam kak aku upload gambar dalam FB pasal apa kerja yang dia kena buat sengsorang kat kampung sekarang nie tanda protes katanya hehehehe. Bak kata adik laki aku tension gak kakak aku nie buat sorang. Sian bertabahlahh.... Buat Kak Ana tunggu ler Yen balik kampung rabu nie tolong sesikit.. huhuhhuhuu.... Tolong sesikit jew... ahaksss


Bantal pun nak jemur
Ini kes ada yang kecing malam ler nie
Aumakkk... banyaknye sarung tilam dibasuh
Nak tambak pasir gak....
Arap tak lecah ler nanti...




p/s: musnah harapan nak bergaya taim kawin nanti coz kena pakai baju melayu pulak... jadi orang salam.. tapi nanti camera memang bergayut ler kat badan huhuhuh

Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. mmg kesiannn,,
    xleh wat ape le dah k,ana je sorg kt kg..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. abg dud x bis2 nk bergaye..ahaha.pki bj melayu bergaye what..so enjoy..

    ReplyDelete
  4. are: ate kalau kamu balik bkn nak nolong... tidooo jew kojenye..

    kema: kene ler bgaye bkn selalu huhuhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Camping Sg. Pisang, Gombak

Nota Kejuruteraan Jalan Raya (Bab 2) @ UTMSpace