aKu DaH KeNa DenGan JaJa PLaK

Cis..... balik dari study group sampai umah terus ler aku buka FB... Si Jaja ada tagged satu video kat aku. Bukan aku jew kawan aku yang lain pun ada jugak... Taim study tadi ada Wawa cakap Jaja de tagged dia jugak... Tapi xdpt tgk coz opis block. Cuma nampak picture gambar depan orang tengah makan pizza...

Speku plak aku tadi motip Jaja gigih nak tunjuk dia makan Pizza dalam video??? ada yang special ke??? Aku balik tgk kat umah hampeh.... Abis satu koleksi kami sepanjang zaman study UTM dia wat video.. Yang tak tahan picture 1st muka aku plak tu... Sangat siooot bha hehehehehe.. Tapi satu usaha yang bagus Jaja... Lagu sedap tu Westlife Solidad.... Memang lagu kegemaran tu...

Weh bila masa ko wat benda alah nie???? hehehe... Apa2 pun sapa yang nak layan vid picture2 kengkawan aku sila ler layan vid kat bawah... Last2 video Jaja jadi mat bunga plak... Hak. Hak


Comments

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Camping Sg. Pisang, Gombak

TravelLog KeKoreaKeKita 2.0 2015 (Day 5) Jeju Island : Hiking Hallasan