Posts

Showing posts from April, 2011

Edisi Jiwang Tak Hinggat

Image
Ok hari nie entri khas untuk edisi jiwang tak hinggat huhuhuhu... Motip???? huhuhuh sesaja jew.. aku pun sejak dua menjak nie asyik teringat kat X aku... Bulleh????? hahahahaha.......  Memang tak leh blah...

So utk edisi jiwang tak hinggat nie aku nak tepek ler 2 buah lagu jiwang xleh blah yang memang aku duk layan sekarang... Saja edisi jiwang taim exam nak dekat huhuhuh



Kisah Hati – Alyah

Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin tidak bersama Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya 


ST12 Saat Terakhir Lyrics

tak pernah terpik…

MenyaMar Jadi Aku?????

Image
Ahhhh................ tension tol ler aku tadi.. Dah ler kepala otak penat duk study kat library tadi. Tetiba kawan forum aku kupu2siang aka yanie yahya bagi tau aku yang ada orang menggunakan picture aku buat profile picture dalam FB... Motip sangat nak guna gambar aku asal????????????? Aku bukan hensem org popular pun. Cam sioot sungguh leerrr... Bukti tgk nie .........



Sebelum nie mmg aku guna picture nie untuk profile aku. Baru-baru nie baru aku tukar. Hangin gak aku satu badan tadi... Si@@@l tol ler sapa yang menyamar jadi aku nie. Kalau artis tu paham ler lagi. Siap jadi Female plak tu......... rasa nak pukul jew cam nie

Aku dah wat pe2 yang patut pasal nie. Harap orang yang cam sioot nie mendapat balasan.. Amin

Top 5 MahaRaja LawaK MinGGu Ke 4

Image
Yup aku baru abis nonton maharaja lawak minggu ke 4.... Tak study aku dibuatnya huhuhu.. Ok kali nie aku senaraikan lagi top 5 pilihan aku untuk minggu nie...

Top 5 Minggu ke 4 Maharaja Lawak :

1.st : Jozan dan Nabil




Kali nie aku tak dapat nak no 1 kan antara nabil dan jozan.. Diorang punya performance kali nie memang termantap and terbaik. Dua-dua membawa kelainan dalam persembahan. Aku suka idea nabil yang mmg best gilerrr.. Sgt bernas siap AC pun duk join sekali hehehehe... Bila patah balik belakang tu aku memang xleh blah dgn lawak nabil.. walaupun aku tak suka dia sgt huhuhuh.... tapi idea bernas bro...

Jozan woow... menarik oo kali nie.. guna lighting yek dlm persembahan. Tak sangka plak yek.. pandai korang. Lawak pasal curi tabung surau pun memang menjadi.. Tapi aku pelik tol dgn anti2 nie ada jew modal diorg nak pangkah jozan balik coz diorg kononnya menggunakan lawak agama???? Motip pikiran tahap longkang???? sensitip sgt???? tu ler jgn jadi katak bawah tempurung. Itu mmg feno…

Popeye..... Makan-makan

Image
Hari nie aku singgah MV jap jumpa Kak Noren coz aku nak mintak tolong dia camner nak isi borang pinjaman rumah aku nie... Maklum ler beliau baru jew wat pinjaman perumahan... Dasyat weehh beli rumah dua tingkat kat Kajang... Cantik siooot rumah diaaa.. Moden sgt... Yang tak leh blah nama umah jenis Cinta.. Motip letak nama umah tu Cinta??? tak pe2 pemajunya.... Xpe ler bukan itu yang aku nak cite.. pasal umah nnt2 ler aku gigih citekan....

Pas isi2 semua n borak2 dengan diorang termasuk Cik Unge Elur aka Wawa... Kami cadang nak makan ler. Perut aku lapar siooot.. huhuhuh dah asyik makan mlm jew aku nie. Rini pun Wawa puasa.. dia ckp nak mkn dengan tunang dia merangkap bakal suami dlm masa tak sampai sebulan.. (motip aku sengaja cite utk jatuhkan saham Wawa??? huhuhuhuh).,. Then setelah sindir menyindir dan ayat makan dalam aku, dengan paksa rela Wawa join makan sekali huhuhuuh.


Atas permintaan beliau maka kami makan ler kat Popeye... Serius aku tak pernah pun makan kat sini. Wawa pun …

10 Natural Wonders

Image
No.1 White Desert, Egypt
No.2 Qomolangma
No.3 Aurora Borealis, Canada

No.4 Iguazu Falls, Argentina/Brazil

No.5 Uluru, Australia (a.k.a Ayers Rock) Uluru means “a mountain that is an island.” It is the second-biggest monolith in the world. No.6 Great Barrier Reef, Australia The world’s largest coral reef is the one living thing that can purportedly be seen from space. No.7 Angel Falls Canaima National Park, Venezuela Pouring from 985 meters, Angel Falls is the world’s highest waterfall. For such amazing height, the water falls off the peak always evaporates or becomes mist before it hits the ground.

No.8 Kelimutu Flores Island, Indonesia

No.9 Gunung Mulu National Park Borneo, Malaysia

No.10 Grand Canyon, Arizona

Top 5 MahaRaja LawaK MinGGu Ke 3

Image
Haloooo..... korang mesti taukan pasal Maharaja Lawak yang memang hangat diperkatakan sekarang mana tak.... Semua yang top2 antara finalis2 rajalawak musim 1 sampai 5 masuk berentap merampas gelaran maharaja lawak....

So masing2 mesti ada peserta yang korang mmg poberet kan....???? Opcoz ler aku pun de gak.... Pilihan utama aku sapa lagi......


Diorang memang aku minat giler... gabungan termantap.... Second poberet aku...


Hantu makcik karipap... sampai sekarang aku teringat2... Aku dari awal raja lawak dah suka cara lawak diorang nie...  huuhuhuh... terbaikkkk...

Almaklum lerr umah aku nie xde astro walaupun aku bayar tiap bulan bil astro... Kat kg jew ada huhhu... So aku akan lewat sikit tgk Maharaja Lawak nie banding lain coz tunggu abis dload huhuhuhu... Pas aku tgk aku dah wat top rangking persembahan terbaik, menarik dan kelako untuk Minggu Ke 3 Maharaja Lawak dari perspektif aku...

Top 5 Minggu ke 3 Maharaja Lawak :



1st : BALAS


Yaaa..... Memang terbail ler balas.. Korang punya lawak…

Latest from Nursery Schools:

Image
A:   APPLE  
B:   BLUETOOTH  C:   CHAT D:  DOWNLOAD E:  E  MAIL  F:   FACEBOOK G:   GOOGLE  H:  HEWLETT  PACKARD  I:      iPHONE  J:   JAVA  K:   KINGSTON 
L:    LAPTOP  M:   MESSENGER  N:   NERO O:   ORKUT  P:   PICASSA Q:  QUICK  HEAL R:   RAM  S:   SERVER T:   TWITTER