Posts

Showing posts from April, 2015

Throwback.. IRAU 28mac2015

Image
I'm Review aktiviti mggu lepas daki Gunung Irau. Asal nak grk kul 10mlm dr KL tapi de sorg member masih kerja n tukar kul 11.30mlm. Last kul 1245 gak grk pas beberapa prob dselesaikan. Sampai cameron highland kul 4.00pg.. 

Tido jap depan petronas dlm keta. Tak berapa nak lena sgt coz bising ramai lepak situ tido sbelum naik irau. Situ gak jumpa member yg akan bmlm kat irau sok. Advance minah tu huhu. Dia de ajak join group tu tp aku jenis tak berapa nak suka aktiviti camping. Pas subuh jemaah kat masjid terus lepak mamak jap sarapan. 




Sampai kat kaki gunung irau dlm kul 845pg pas lalui laluan yg mencabar. Pasai tu diorg suggest naik 4x4 klu dtg sini. Tapi apa2 pun myvi bjaya gak naik huhu. Parking hampir full n ramai sgt org. Cuaca super sejuk bkabus n sedikit renyai. Aku hanya suar panjang n sehelai baju tanpa sweater😭. Redah gak panjat n tawakal. Mula daki kul 9.00pagi dgn laluan yg btangga n jambatan. Pas 100m track daki bmula.. spanjang tu pandangan sgt cantik cam dlm film LOTR…

Hallluuuu

Image
As Salam..

Giler bapak berkurun2 tak update blog.. terlalu byk yg aku lalui, pelajari, hadapi, jalani,lawati and ti ti lain sepanjang tak update blog nie..

bukan ada yang baca pun.. klu pas nie aku update pun throwback sepanjang aku alami selamanie..

salam...






h