Top 5 MahaRaja LawaK MinGGu Ke 3

Haloooo..... korang mesti taukan pasal Maharaja Lawak yang memang hangat diperkatakan sekarang mana tak.... Semua yang top2 antara finalis2 rajalawak musim 1 sampai 5 masuk berentap merampas gelaran maharaja lawak....

So masing2 mesti ada peserta yang korang mmg poberet kan....???? Opcoz ler aku pun de gak.... Pilihan utama aku sapa lagi......


Diorang memang aku minat giler... gabungan termantap.... Second poberet aku...


Hantu makcik karipap... sampai sekarang aku teringat2... Aku dari awal raja lawak dah suka cara lawak diorang nie...  huuhuhuh... terbaikkkk...

Almaklum lerr umah aku nie xde astro walaupun aku bayar tiap bulan bil astro... Kat kg jew ada huhhu... So aku akan lewat sikit tgk Maharaja Lawak nie banding lain coz tunggu abis dload huhuhuhu... Pas aku tgk aku dah wat top rangking persembahan terbaik, menarik dan kelako untuk Minggu Ke 3 Maharaja Lawak dari perspektif aku...

Top 5 Minggu ke 3 Maharaja Lawak :



1st : BALAS



Yaaa..... Memang terbail ler balas.. Korang punya lawak memang wat aku ketawa berdekah2.. Pandai jew korang cover kelemahan masing-masing mantaappp... Tak pernah mengecewakan setakat nie.

2nd : JOZAN



Johan and Zizan korang memang serasi betol lerrr... Pandai korang hiburkan aku.. Masuk tol pemilihan lagu korang nie... Makin lama makin meningkat and kelako korang nie. Cam mamat khalid bagi tau persembahan terbaik korg setakat nie...

3rd : SEPAH



Sepah aku memang suka korang dari season 3... Memang terbaikkk... Masing-masing de kekuatan tersendiri.. Kalau berpecah korg memang tak jadi sepah... Setakat nie korang tak pernah mengecewakan lawak2 nya utk Maharaja Lawak nie

4rd : ALEX



Terbaik ler Alex kali nie... memang lawak bijak yang ko wat.. Aku terhibur... Ko asyik turun naik jew... Gigih next week


5 : NABIL



OK Nabil Minggu nie paling baik.. Sebelum nie aku bosan jew ngan lawak ko... Mantap makin menghiburkan..



 p/s: yang lain pun best gak terutamnya amir... mmg ke laut tapi ko berjaya menghiburkan.. Dah byk peningkatan ko amir oooiiii

Comments

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Camping Sg. Pisang, Gombak

TravelLog KeKoreaKeKita 2.0 2015 (Day 5) Jeju Island : Hiking Hallasan