MenyaMar Jadi Aku?????

Ahhhh................ tension tol ler aku tadi.. Dah ler kepala otak penat duk study kat library tadi. Tetiba kawan forum aku kupu2siang aka yanie yahya bagi tau aku yang ada orang menggunakan picture aku buat profile picture dalam FB... Motip sangat nak guna gambar aku asal????????????? Aku bukan hensem org popular pun. Cam sioot sungguh leerrr... Bukti tgk nie .........



Sebelum nie mmg aku guna picture nie untuk profile aku. Baru-baru nie baru aku tukar. Hangin gak aku satu badan tadi... Si@@@l tol ler sapa yang menyamar jadi aku nie. Kalau artis tu paham ler lagi. Siap jadi Female plak tu......... rasa nak pukul jew cam nie

Aku dah wat pe2 yang patut pasal nie. Harap orang yang cam sioot nie mendapat balasan.. Amin

Comments

  1. tu la,..mmg x patut kan curi2 gmbo ni..dah ramai terkena..profile pic ko tu make sure private utk org luar k..

    ReplyDelete
  2. Tq bang botak masuk sini.... (tol ke abg hahahaha).. entah ler... cam leh syak sapa wat masa nie diam dulu.

    kekup: aku wat onlu friend jew bha

    ReplyDelete
  3. lor..ko syak sapa2 ke? huhu.. sapa la yg x pueh ati kat ko ni ye..

    ReplyDelete
  4. aku syak sorg nie... huuuhu bdk nie gilerr sikit. dgr cite dia pun baca blog aku gak bha... klu bkn dia pun aku nk kisahkan gak pasal pompuan nie... huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. ooo pmpuan ke? secret admire ko kot..haha...

    ReplyDelete
  6. wahh...glamer nye hyun...sampai de fakers...ngee~

    ReplyDelete
  7. mmg la simpati, belas, kasihan semua ade...tp kan cam slalu je jd kat blogger2 glamer yg i slalu baca 2...de fakers....

    ReplyDelete
  8. masalahnya aku tak glam bha........

    ReplyDelete
  9. sila check email anda untuk sebarang explanation.tq

    ReplyDelete
  10. kerlazzz ko maria *clapclap standing ovation*

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Camping Sg. Pisang, Gombak

Nota Kejuruteraan Jalan Raya (Bab 2) @ UTMSpace