Dangau Haryan

KE


Dangau Haryan dibina bagi menyahut cabaran daripada PurpleAxe yang telah menganjurkan pertandingan Dangau ini dengan kerjasama erat daripada Momod Borak Sourplum dan adabintang. Dengan niat memeriahkan pertandingan kali ini Kumpulan Dangau Haryan membawa satu kelainan daripada Dangau sebelumnya atau mungkin sekalian kalinya untuk pertandingan kali ini. Kumpulan Dangau Haryan berpendapat tiada batasan imaginasi bagi menyampaikan sesuatu impian atau harap terutamanya apabila beranggapan diri kembali ke zaman kanak-kanak yang penuh impian, hajat dan harapan untuk diperolehi kelak walaupun diluarbatas imaginasi.


Walaupun sedemikian Kumpulan Dangau Haryan berpendapat,  Dangau yang dibina penuh impian ini perlu menpunyai nilai pengajaran dan tauladan agar menjadi sempadan dalam menjalani kehidupan yang mendatang. Oleh itu, satu sudut penceritaaan yang berlainan telah dibina dan disusun dengan sempurna untuk dilakonkan dan dipertontonkan di dalam Dangau Haryan..

Kumpulan ini terdiri daripada:

Bangcak. xstudentgurl, airolnizam, kuntilanak, hyun

airolnizam sebagai Jabit Zain
xstudentgurl sebagai Katty Zain
bangcak sebagai Maher Zain
kuntilanak sebagai Qismis Zain

arahan suteradara terkenal : Khabir Ihtiar
(Pengarah Terbaik Drama Nur Kasihan Dia Di Anugerah Bulan Bulan Popular ke 17)

Lagu Tema : Nur Kasihan daripada Yasun
(Rekod Carta Suam FM Tempat Pertama 107 minggu berturut-turut)

Kisah Bermula......


sila play lagu ini sebelum membaca kisah ini


Siapa yang tak kenal dengan Famili Haryan??? Kalau sebut sahaja Famili Haryan bukan sahaja satu Malaysia malah seantero dunia kenal dengan Famili beliau. Tan Sri Ir Dr Professor Jabit Zain orang yang terkaya didunia. Usahawan paling hebat diabad ini dengan mengusahakan pelbagai bisnes utama dunia daripada perladangan, telekomunikasi, pemakanan,penternakan, oil& gas sehingga pengurusan sisa nadir yang bakal dibina di Kuantan pun terlibat sama. Beliau merupakan CEO yang paling berjaya dalam sejarah peradaban dunia.

Namun, disebabkan kekayaan yang hanya sekelumit dikurniakan oleh Allah Famili Haryan ini tidak pernah mengikut cara kehidupan Islam. Islam hanya pada nama sahaja. Mari kita berkenalan dengan Famili Haryan ini.Tan Sri Ir Dr Professor Jabit Zain mempunyai keluarga yang agak besar dimana mempunyai 3 orang anak hasil perkahwinan dengan isterinya Puan Sri Katty Zain Abdullah. Anak beliau yang pertama Maher Zain, kedua Qismis Zain dan paling bongsu Adam Zain.


Gambar Kenangan Famili Haryan Ketika Papa Menerima Pengiktirafan Dr Kehormat daripada Univercity Oxford London


@TanSri Ir Professor Dr Jabit Zain berumur 53 tahun (Gelaran Tak Beli Okeyy)
@Sangat awet muda sebab suka wat rawatan Sand Laser (Kak Nita punya cara keadahnya)
@CEO hampir dikesemua syarikat utama dunia.. Pendapatan kasar seminggu $100 bilion
@ Sayang sangat kat isteri walaupun ramai aweks muda berkenan. Luv u maa...
@ Bz sgt dgn kerja sampai tak kisah pasal kehidupan family asal duit kasi
@ Suka berjudi... mabuk dan melancong
@Suka makanan barat and wine khas Haryan Family


@Sayang Suami dan Setia
@Seorang yang suka Shopping, Akan soping apa sahaja dan di mana sahaja
@Boros berbelanja dah sifat itu di warisi oleh anak-anak aku
@Sosial, pakaian seksi, kalo pegi Shopping, tak penah beli baju yg cukup kain
@Kuat minum, berjudi & Merokok
@Jarang hadiri ceramah-ceramah agama, lebih berminat untuk berparty smpy lewat pagi
@Makanan kegemaran Western Food
@Minuman kegemaran sama untuk sekeluarga


@Anak yang Sulong dan berumur  Rahsia
@Kaunselor bebas selebriti antara artis yg pernah mendapat khidmat beliau termasuklah Dato Siti Nurhalijah, Jamal Habdila, dan terbaru adalah 3 beradik KRU yg banyak mendapat tunjuk ajar beliau sepanjang pembikinan filem "Burong Mahawangso"
@Pendidikan awal di institut latihan memandu Metro dan seterusnya menyambung pengajian di sebelah Oxford University, iaitu sebuah gerai menjual keychain seliaan Sir Thomas Alfa Edison.
@Kecundang dlm percintaannya bersama Angelina Jolie (tertipu setelah mendapati  Jolie telahpon punyai 5 anak bersama Brad Pitt tetapi masih mengaku blom berkahwin)


@Anak yang tengah berumur 25 tahun
@Suka joli and shopping sana sini
@Suka gaduh dengan Adam tapi sayang...
@Tergoda dengan jantan bkulit gelap macam AbangLa.. i Looike katanya
@Berpura-pura suci depan orang tapi perangai adehhh teruk nak mamposss
@Makan buah-buahan and susu jew konon nak diet... tapi kalau wine Haryan ada bedal gak minum
@Anak bongsu lelaki yg kacak
  @Berumur 24 tahun 5 bln 4 hari
  @Muka ala-ala AbangLa sebab Mamanya terkena kenan Bangla jual karpet.
  Manja dengan Papa n Mama (Nnt duit senang dapat)
  @Kaki perempuan... macam-macam jenis perempuan sudah ditidurinya
  @Kaki botol dan Clubbing....
  @Boros nak mamposs... satu hari boleh habiskan duit dalam $5 juta...
@ Hobi suka kumpul koleksi aweks terutamanya dari negara Korea dan Jepun.
  Mknan kgemaran semua mknan barat tak suka langsung masakan melayu.. very the kampung katanya..   
@Minuman kegemaran opcoz le wine merah bkualiti tinggi dari Paris


Sudah semestinyaKeluarga Haryan mempunyai Kediaman Utama untuk Tempat Tinggal mereka. Sebagaiseorang Keluarga yang kaya mestilah perlu menjaga reputasi dengan rumah yanghebat dan mantap...


~Haryan De Villa~
Inilah diateratak utama Famili Haryan.. "Haryan De Viila". Berkeluasan 20 padang bola sepak tidak termasuk personal air port keluarga Haryan

~Personal Airport~






Lapangan terbang khas Famili haryan yang dibina berhampirankediaman utama bagi memudahkan keluarga Haryan yang sering menggunakan jetperibadi dalam kehidupan seharian. Boleh memuatkan 10 buah kapal terbang dalam satu-satu masa.

~Laman Utama Haryan De Villa~






Ini merupakan laman utama Haryan De Villayang berhampiran dengan Kolam. Merupakan tempat kegemaran Puan Sri Katty Zain


~Taman Idaman~







Kawasan lapang disekitar Haryan De Villa dibina taman Idamanyang sungguh indah dan cantik.. Tumbuh pelbagai jenis tumbuh tumbuhan danbunga-bungaan yang cantik berseri..
~Court Tennis~



Inilah suka kegemaran Famili Haryan.. Siapdibina stadium tennis khas untuk memudahkan mereka bermain bersama. Lengkapdengan segala peralatan.
~Dewan Utama~



Dewan ini dibina khas untuk FamiliHaryan mengadakan party-party kenamaan... Orang kaya perlu sentiasa panggilkenamaan lain datang ke Villa.. Boleh ler tengok kehebatan Haryan De Villa kepada orang lain.

~Interior Haryan De Villa~
Jom kita tengok pula ruangan dalaman Haryan De Villa

~Living Room~


Haryan De Villa mempunyai beberapa living room utama untuk sekeluarga bersantai

~Kichen~



Simple jew coz Puan Sri jarang masuk ke dapur.. Tan Sri pun tak mahu tangan isteri terchentanya berkedut nnt

~Dining Room~


Terdapat beberapa dining room di Villa ini mengikut pangkatdan darjat tetamu yang datang

~Bar~


Tempat wajib yang perlu. Stok wine Haryan sentiasa ada...

~Karaoke Room~



~Home Theater~


Dasyatt tak rumah Haryan De Villa... Itu baru tunjuk sikit sangat dalam 20% sahaja.. Belum lagi tunjuk balik tidur dan sebagainya.. Namun rumah besar nie takkan tak ada orang gajikan. Diorang ler kena uruskan Famili Haryan goyang kaki.. Cukup bulan bayar gaji.



Cantik-cantik dan cun-cun semua kan???? Hmmm dah yang interviewnya Adam yang buat, mesti ler dia ambik yang terbaik di matanya.. Tapi kata Adam diorang boleh juga jadi guard penjaga keluarga Haryan bila perlu... Mantappppp






Haaaaa....Ehemm Ehemm...
Dh nampokkk td kan..???
Kini tibalah masa kisah diriku tan Sri pulakk..
Tak lain tak bukan..
Sayalahh....
Tan SRI IR (Ikut Rasa) Compressor Professor DR
(hamboii kemain panjangg..berbelit lidah aku ni..)
JABIT ZAIN HUSSAIN lempoyangg

ha ha ha ha..
gelak geng ja'at...


Bergamborrr sketttt haaa....
Tataplarr pepuas yea kenkoranggg..






Serba sedikit review tentang hidup Tan Sri yea di sini..


TanSri Ir Professor Dr Jabit Zain berumur 53 tahun. Nape..talak percaya lagikkk kaaa???
td bkn dh baca kerr?? he he he...Biasaklarrr...org byk bulu wang..
bulehh buat aperr sajerr. Tak mustahil bukann,kalu dh begini rupernyerr..
jgn kata anak dara..janda?? ha aper lagikk..bahkann teruna pun sukerr bangattt nie...
Yasalammmm..mintak  larrr di tendangg  jauh2..
Cukuplah Kak Limah Janda popiah goreng tu minat..
Lari smp ke sudahh ni ha..Tp jgn risauu..tan Sri ader taste..

ha ader larr sket lagik review pasal TAN SRI
salin jgn tak salin..kang TAN SRI tanya soklan..
takder larr terkial2 nk mejawabb


Tarikh Lahir :
6.2.19?? (kiralah kalau teror)

Isteri:
Puan Sri Katty Zain Abdullah

Anak-Anak;
Maher Zain, Qismis Zain & Adam Zain

Masa Lapar:
Makan..Makann...dh tentu lerr Makannn..

Hobi:
Takder larr keje lain..asyik dok melayankan si
Puan Sri duk berrrr shopping jerr kejenyeee
(even shopping online pun..naaaakkkk gak same2)


Meet with Puan Sri semasa ada lawatan di Ethiopia eh silap..Sarawak..
Puan Sri cakap cinta pandang pertama,ermmm tp tak tau lerr..betol ke idak..
shhhhh..sebenarrnyerrr...
masa tu..Tan Sri tak pandangg pun dier..Tan Sri sibuk dok usha kwn dier masa tu..
hu hu hu..jgn bocor lahsierrr haaa sama itu oranggg..
kang dier marahh..asyik nk pkai baju ketatt jerr..
payah Tan Sri nk melayannnn...hi hi hi hi..
Kira punya kira..dh setahun perhubungan,Tan Sri tak tahan..
terus larrr berkahwin ngan Puan Sri,biaserlarr pompuann khenn..nk sambut besar2 jerr..SO??
Buat larr sambutan besar-besaran katSarawak ..

Kebetolan masa tu ader voucher astro 10k lebih..
bayarlarr kt ASTRO utk buat siaran secara langsungg

Iklan masa tu jangan cakap larr..
(lebih iklan dari siaran langsung kekdahnyerr)  
berdedai2 buat queue..slot mana yang patut..
Orang hebat nk kahwin katakann..

Ha cukuplarr serba sedikit pasal Tan Sri..
Ader byk nk berkongsi ni..
Selepas sekian lama berkahwin..pancaroba..panca sitara keluarga..
nantikanlarrrr yea....

   

 

  


Ini pula Puan Sri Katty Zain Abdullah, berumur 49 tahun.Beliau berasal daripada Sarawak dimana ibu beliau merupakan orang Sweden. Pasal tu la wajahnya Nampak keorang putihan, manis, comel dan ceria. Bekas penyanyi international . Tak caya tgk nie....



Lepas berkahwen jadi suri rumah sepenuh masa, sebab papa jeles tengok mama berpegang ngan org lain... . Mama jugak ada hampir 50 cawangan butik & saloon di seluruh dunia, jugak terdapat website sendiri penjualan barang-barangan Mama, termasuk tip2 kechantekan.  Mama tidak lokek berkongsi dengan semua org petua-petua beliau untuk kelihatan chantek.
Setiap minggu, beliau akan berusaha untuk mengekalkan perniagaan beliau berjaya, dan sering muncul di muka depan majalah internasional


Hebat bukan?? Kenalan-kenalan beliau mmg taraf international. Facebook & Twitter sentiasa on9... soal ada sahaja pasti ada jawapannya... mmg menunjuk-nunjuk dengan kekayaan yang ada... leh beli apa sahaja sekelip mata.
 

Tarikh Lahir :6.2.1962
Suami: Tan Sri Jabit Zain
Anak-Anak; Maher Zain, Qismis Zain & Adam Zain
Masa Lapang: Melancong, Clubbing, Karaoke, Tennis, Membaca dan SPA
Hobi: Shopping Shopping Shopping & Loike Seksi


Berjumpa dgn Tan Sri semasa Tan Sri wat lawatan di Sarawak, cinta pandang pertama. Wat perhubungan selama setahun dan terus berkahwin, Sambutan besar-besaran di Sarawak dan tmpt asal Tan Sri di Kedah.  Siap ada siaran langsung di Astro

Anak bertuah aku ada 3, nak stori sikit tentang perangai gila memasing,

Sulung, Maher Zain, seorang yang minat tentang dunia, mmg tersangatlah educated dan smart, minat futuristik, tak minat perempuan melayu, minat minah org putih yang kuat jolie.  Walopun minat minah salleh, dia lagi minat naik ke bulan, hampir setiap bulan mesti ada aktiviti ke BULAN . FUHHHH

Tengah, Qismis Zain, seorang yang teramat minat duit, dan shopping, seorang yang tersangat educated, terrer bahasa korean, minat mamat bangla, kadang2 mamat jepun, taste byk sangat maaa...

Bongsu, Adam Zain, seorang yang memang kaki botol, macam2 jenis arak dah diminum, dah tak kenal pahala dosa, sering usung perempuan sana sini, (tak penah lak jumpa video 3GP), tetapi tak minat perempuan melayu, kalo tak mat salleh dari New Zealand, mesti budak2 cina dari korea atau jepun..

 

 







Aku anak sulong dalam famili nie... Hensem kan??? mana kacak Adam ke aku??? kompom ler aku terkacak sekali... tu lum aku tanggal baju mesti terliur huhuhu... Aku berumur 27 tahun seorang yang genius... Kegeniusan aku nie memang tahap melampaui batasan orang super saiyan... Bijak tahap gaban ler maksudnya tu.. Mama kata taim mengandungkan aku dia sangat suka makan buah kismis.. Ingat mama kalau anak perempuan yang kuar memang nak kasi nama qismis.. Maklum ler scan nampak perempuan.. Tapi bila kuarrrrr anak jantan rupanya huhuuhuh... Terus mama kasi nama Maher... Bkn apa saja jew kasi katanya...



Aku masa kecik lagi dah tunjukkan tahap kepandaian aku nie.... Umur 14 tahun dah masuk U... University Oxford lagi nyaahhh... Opssss... 4 tahun jew aku kast sekolah rendah and 4 tahun di Sekolah menengah... UPSR,PMR,SPM,STPM, A level and semua jenis peksa aku dah ambik semua dapat full mark... Aku sgt2 riak sekarang nie.. Ada ke org hebat, cerdik and hensem cam aku nie??? xdekan??? Bkn cam Adam result bagus pun papa rasuah penanda paper...



Cita-cita aku memang nak jadi angkasawan.... Fikiran aku pun dah futuristikk... semua benda nak berteknologi... tak main ler alat zaman batu derrrr..... Hajat dihati nak jadi angkasawan pertama dunia menjejak kaki di matahari.... Ada korg mampu.. Aku Maher Zain akan buktikan dalam masa 3 tahun lagi..  Tunggu.........

Zaman sekolah aku nie biasa-biasa jew... Aku sekolah kat umah jew.. Biasa ler keluarga Haryan.. Tapi aku memag tak suka belajar sekali dengan Adam.. So aku memang minta kat papa bina Sekolah Khas utuk aku sahaja... Lengkap dengan segala peralatan teknologi terkini....



ini ler sekolahnya... Maher design sendiri tau.. siap rekabentuk strukturnya Maher yg buat sendiri.. Masa tu umur 13 tahun... Sungguh mesra alam... huhuhuh....




Aku masa kecik memang orang duk mintak aku ajar sana sini jew... Maklum lerrr IQ aku 300 huhuhuh... Ada jew stesen TV nak temuramah aku pasal ke geniusan aku nie... Mama papa tak kisah pun... Asalkan maher fames katanya... dengan nasihat... Jangan tak buat maksiat... huhuhu itu yg aku suka tu... ahaks...



aku makin dewasa... kekacakan aku semakin bertambah................ hensem tak??? muahahahahaa... Dengan muka hensem nie aku makin jadi liar.... citarasa aku memang kat perempuan hollywood jew.. semua artis terkenall cam Jolie... Zatty John, Ashwa and ramai lagi penah aku tiduri.... Mana diorang tak nak tido... korang tgk badan dan gaya aku nie....




huhuhu.... mana ler tak diterkamnya diorang kat aku muhahahahaha....... Sejak aku kenal dengan dunia hollywood nie aku tetiba berkenan nak jadi pengarah pelem plak... Bawah nie percubaan pertama aku mengarah pilem... saja2 jew guna camera hp



aku dapat merasakan bakat aku tetiba terserlah dengan arahan pertama ini... Apa yang terjadi kat aku pas nie.. Sila ler layan seterusnyaaaa


KOhayoooo..................
Watashi wa Qismis Zain desu.....(kismis minda nehi-nehi)
watashi wa 25 desu....(still younger manger)
watashi wa TOkyo daigaku no gakusei desu......

kembali ke bahasa ibunda ku, nihongo Melayu....
pd sape2 yg ahak kurang memahami...
sila attend my tusyen class.....



Pertama complex sekali, ni sebanyak 2 intro tentang qismis.. Nama lam kad pengenalan.. Qismis Zain Bt Jabit Zain.  Seorang gadis (gadis kew??) yang sedikit amat sosial. Seorang yang amat pintar di daigaku nyer...Menggemari abang~la tuk jadik calon suami (kasik balance)Suka minum wain Haryan (sangat sedap), Seorang yang amat pintar, serupa dengan Abang Maher, Kecik2 Qis minat makan Qismis tu pasal lah Qis nih bijak siot... hahahahahahhahahaha

Qismis ada seorang Abg dan seorang Adik, Abang Maher Zain adik Adam Zain.  Qismis anak ke 2 dari 3 beradik, Qis byk ikut wajah mama keturunan Sweden, putih, comel dan sosial,  Mama mmg chantek, tapi Qis nak lebih Chantek dari Mama.. Mama mmg baik ngan Qis tak lupa jugak ngan Papa... Qis gelarkan papa dengan gelaran Papa J
     


Keluarga yang sporting, abang Qis yang Futuristik adik yang gila perempuan. 
Mama tak pernah larang Qis nak wat apa sahaja, waloupn Qis ambik keputusan nak belajar di Jepun dan mungkin akan stay di sana. 

Qis Memang suka belajar, susah nak tengok Qis escape walopun satu hari, mmg Mama ada sediakan satu tempat khas untuk Qis study, iaitu library!!! jugak tmpt tidur yang Qis sangat rindu (sbb Qis sekarang di Jepun)

Library Qismis


Bilik Qis

Bathroom Qis yang mama sediakan TQ MAMA

tu je dulu serba sebanyak ttg qismis....
nt byk lg pasal idop beliau yg sgt so~sial
kisah beliau menperkotak katik jantan2 berduit mahupun x berduit

Kita Sambung!!~
 
 Kali nie aku pulak nak cerita al kisah diri ku ini... Asyik Papa mama along and angah jew.. Adam mesti last jew... cisss...

Ok lerr Aku nie lahir pada 8hb Mac 1988... So kira ku masih muda dan bergetah lagi hak2.. Bawah nie koleksi gambar aku taim kecik... Mama suka pic gambar adam banding anak yang lain. Sebab mama kata Adam hencem dari kecik lagi hak3




... Percaya tak gambar budak berkulit hitam nie Adam???? Nie semua salah mama sapa suruh kenan dengan orang bangla kalau terkena kenan orang Putih or korea mesti muka Adam makin hensem...
Mama and papa sungguh tak puas hati bila kulit adam jadi camtu... Kalau ikutkan hampir terjadi perang teluk antara Papa dan Mama sebab Adam jadi cam nie.. Nasib ler Adam a

da tanda lahir cam Papa. Baru ler Papa percaya. Tanda lahir kat mana tu tak payah ler Adam bagi tau rahhsssiaaa.. Kalau korang pasan gambar-gambar yang lain tu Adam dah putihkan??? Bukan apa Mama dan Papa buat rawatan laser kat kulit Adam masa umur 3 bulan... Siap kena rendam dalam tepung gomak lagi.. Akhirnya tgk ler sungguh berkesan.. Thanks Mama and Papa....

Kecik lagi Adam dah dimanjakan oleh Papa dan Mama dengan duit.. Gambar yang Adam tengah bahagia duduk atas bukit duit yang Papa kasi sempena perkataan pertama yang Adam cakap taim kecik... Itu bkn RM tau Dollar US ok.. Malu nak guna ringgit.... Selain tu gak kecik2 lagi adam memang dah cukup bersosial. Rasenya setakat umur setahun jew Adam minum susu.. Yang lain Adam minum air wine Haryan... Tgk mata Adam tu terbeliak bila nak minum... Suka sangat... Setakat rokok tu dah biasa dahhh... Orang gaji siap nyalakan lighter untuk Adam kalau nak merokok.... Fuhh memang nikmat.. I loooikee...







Zaman sekolah Adam paling tak suka.. OMG.. OMG... buleh mama hantar Adam pi sekolah Gomen... Rase nak giler bila belajar kat sekolah orang-orang biasa nie... Tu gambar Adam guna publicphone call mama suh ambik Adam kat sekolah.... Lari ler sebab tak suka.. Seja itu Papa upah guru ajar Adam kat umah... Relax giler rasenya ... Tapi SPM Adam Result mantap okeyy...11A1.. anak Haryan tau.. Tapi kalau korang nak tau papa dah masukkan RM1 juat sorang kat penanda paper SPM Adam... Biasa ler orang kaya.. Mesti ler guna tektik sikit untuk berjaya... Gambar satu lagi tu taim Adam kat U... Biasa-biasa jew diorang Adam kureng sikit nak kawan dengan orang melayu nie...





Ini Adam yang sekarang... Anak orang kayaa terhebat... Hensem, kacak, bergaya, berBangLa... Umur pun dah 24 tahun memang sosial gilerr sangat.. Adam memang suka berparty, clubbing, and buat perkara2 orang kaya punya staill.... Kalau aweks fuuuhhhh dah tak terkira banyaknya... Setakat tunjuk muka jew adam kat mana-mana majlis mesti minah-minah sana cairr.. Yang dah ada boyfriend pun sanggup blah jew bila nampak Adam... Tapi Adam suka stok pakai buang dah hisap madu buang ler sepahnya... Apa barang simpannn stok cari lain lerr.. Adam akan tiduri mereka dan bergembira semalaman... Pastu bye2 baby...... Tapi Adam sungguh alergik dengan perempaun Melayu... Tak suka langsung... Dah ler tak cantik tapi diorang perasan cun and bagus.. OMG2... Kalau diorang melutut sekali pun Adam tak ambik.. Bkn citarasa Adamm.... Adam suka dari Korea, Japan, Australia, America.... memang pangkah stok melayu...




 

Yaaaa... ini ler antara koleksi aweks Adam yang penah Adam tiduri.... Kebanyakanya dari Korea... Sebab tu adam suka fly ke sana.... Tak kisah pun pi sana.. Bagi Adam yang kaya nie cam 10min jew.. Orang-orang yang tak berkemapuan memang ler akan cakap jauh.... Kalau korang nak tau ini baru stok tak sampai 5% tau... Ada banyak lagi... Yang akan datang pun pasti berderet2 menanti...

Pas nie pulak nanti Adam akan tunjukkan tahap kekayaan Adam kat korang.. Memang ler hasil duit dari Papa tapi Papa buat duit tu utk siapa??? Untuk anak-anak dia jugak kan???....

Ok jumpa pas nie....


Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Kisah Syirik dan Sayangi Ibu Bapa

Nota Kejuruteraan Jalan Raya (Bab 2) @ UTMSpace