Bachelor Party Wawa

Baru sampai rumah, letih betul rasanya badan. Penat semalam pun tak habis lagi. Aku baru jew balik daripada Midvalley. Tadi ada buat Bachelor Party untuk my BFF Cik Unge Elur atau Wawa kat Red Box The Garden. Al maklum ler  Cik Unge akan menamatkan zaman bujangnya 10hb Jun nnt. Sikit lagi dah Wa oiii..

Hehehe tapi yang peliknya Bachelor Party nie hanya 3 orang sahaja. Bukan sebab tak ada orang datang ke apa. Tapi memang rancang untuk bertiga jew. Aku, Wawa dan Kak Noren. Hahaha yang bertambah pelik party nie pakai duit masing-masing kekekekeke. Memang dah rancang awal yang kami akan wat bachelor party Wawa dengan karok sesama jew tapi tak tau bila. Alhamdulillah hari ini berkesempatan buat.

Ok kat kami punya masa untuk Karok tu dari kul 5.00 petang sampai kul 8.00 mlm. RM25 sorang untuk 3 jam. Nampak cam murahkan tapi ada plak bayaran tambahan lain cam kacang-kacang satu bekas RM10. Di kasi 2 bekas, mandatori kena ambik memang masuk bil. Nak tak nak bertabah jew ler. Waktu kami karok nie memang makanan tak disediakan sebab belum waktunya. So awal-awal lagi aku dan Kak Noren dah rancang nak curi-curi bawak masuk MCD ke dalam. So gigh ler aku beli and sembunyikan dalam beg huhuhuh. Operasi memang berjaya.

Mula2 tu masing-masing nyanyi tak nyanyi jew coz perut masih-masih lapar. Tak nak makan MCD awal-awal tak leh coz air yang kami pesan tak sampai lagi. Nnt kantoi plak dengan pekerja sana masuk makanan luar ke dalam. Oh lupa bagi tau minuman termasuk dalam pakage karok nie. Bila blah jew org yang bawak air tu masing-masing nyanyi sambil2 sumbat kentang goreng dalam mulut hahahaha. Kecuali wawa yang sumbat dengan kacang. Diet ler tu agaknya. Diet ke??? abis ice cream MCD aku dia bedal hehehehe. Kira masing-masing puas ler menyumbang dan melontarkan vokal masing-masing tadi. Sedap tak sedap peduli apa bedal sajalah labuuuuu. Asalkan kuar bunyi. Lagu terakhir kami tu Kuch-kuch Ho Ta Hai, hehehehe bulleh????.

Pas abis jew cepat ler kami pi Jusco sebab nak kejar maghrib yang dah dihujung tanduk. Lagho-lagho... Pastu kami jenjalan jap kat Jusco. Aku cadang nak beli jacket kerja baru. Baru aku pasan jacket aku tu dah mintak diri sgt. Koyak and cam dah nak reput. Lama aku pakai baju tu. Tapi tak de yang berkenan nampaknya kat situ so Wawa ajak pergi Zara tengok2 kat sana. Wat pertama kali seumur hidup aku menjejak kaki ke butik Zara. Butik baju2 mahal siooot tak mampu and segan aku nak masuk situ. Tapi dah pi beramai tak ler malu sangat huhuhuhu. Tak de gak baju jacket yang aku berkenan gak. Aku tangguh jew dulu nak beli jacket tu.

Tapi hari tu aku dah beli sesuatu untuk diri aku. Hehehe... Sepatutnya yang diraikan Wawa dia yang patut dapat barang or beli barang. Tapi aku plak over yang beli hehehehe. Pasal barang yang aku beli tu nnt aku wat entri khas untuk ceritakan. Bukan nak riak or takabur  cuma nak berkongsi cerita jew. huhuhu. Apa-apa pun harap Wawa terhibur dengan Bachelor party yang tak sepatutnya di gelar party pun hari nie hehehehe. Ini aku tepek sekeping gambar yang sempat kami rakam yang menunjukkan tanda KEbachelorAN party kami wat bertiga hehehehe...




Ok ler aku nak tido dah... Sok kena bangun awal pi Subang Jaya. Mama ku nak datang jap coz pak sedara aku de wat kenduri kawin anaknya. Aku tak dapat join sebab kelas aku untuk short sem mula minggu nie. Adeh lotinya badan hehehehehe.

Comments

  1. tq korg for dat awesome party....party ke??? hehehe...anyway..enjoy sgt..tq guys...tq...tq..tq...hehehe
    p/s : walaupun susah nk mengakuinya....hyun bleh p ujibakat mentor tahun depan...ngeee~

    ReplyDelete
  2. hahahaha... tq kat wa gak coz teman pilih barang. motip puji tak ikhlas???

    ReplyDelete
  3. hahaha... ikhlas tu rul die puji... huhu motip akak ko ni masih x de jam...

    ReplyDelete
  4. puji skit2 je...t de yg terbang x turun2 karang susah...huhuhu....akak, jom la masuk geng jam baru....wawa p teman akak beli jam....rul sponser...maklumlah...cemerlang...hahaha

    ReplyDelete
  5. alhamdullilah... merebut adik2 ku nk beli kan jam... ape lg x reti2 ker... next month my besday... wakakaka

    ReplyDelete
  6. rasanya dalam akaun saya xde puluh2 ribu cam sorg tu....... huhuh

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Camping Sg. Pisang, Gombak

TravelLog KeKoreaKeKita 2.0 2015 (Day 5) Jeju Island : Hiking Hallasan