Bosan Dengan Hitam

Hahaha.......... Layout sudah bertukar. Lama juga aku tidak tukar layout Blog aku ini. Sudah tepu aku dengan warna hitam. Jom ubah angin pula tukar warna oren aka jingga hehehehehe. Dulu oren salah satu warna yang aku suka. Apa yang ada disebalik warna oren yek...


OREN

Warna oren ialah satu warna yang melambangkan hangat, kreatif dan emosi. Dalam aspek kehidupan seharian manusia, warna oren melambangkan sifat bersemangat dan komited terhadap kerja dan hidup serta mengamalkan budaya kecemerlangan dalam mengejar cita-cita yang diimpikan.

Selain itu, warna oren juga menggambarkan keadaan ceria, gembira, mesra, bersemangat dan prihatin dalam menjalankan tugas yang diamanahkan. Warna oren pula memberi maksud sikap belia yang mengamalkan budaya kecemerlangan dalam mengejar cita-cita yang diimpikan.
  
Hmmm sesuai dengan mood aku sekarang yang tengah struggle untuk study final sem. Harap lebih gigih dan bersemangat. Hak3....

p/s: Tahun Baru Cina dah dekat.... Suka makan limau mandarin... Tak nak manis sangat yek nak masam-masam sikit.

Comments

  1. motip pilih kaler peberet aku? cerr kretip skit.. hahahahahah

    ReplyDelete
  2. aku baru ingat bha ko pun warna oren belog ko tu huhuhu.......

    ReplyDelete
  3. sila tempah cermin anti silau huhuhuu

    ReplyDelete
  4. @hyun: ko mmg x kretip.. hahahhhahah

    ReplyDelete
  5. kaler oren juge melambangkan seorg yg emo ble xdpt jwb exam.

    ReplyDelete
  6. Wa: tau ler dapat jawabb... sob2

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Camping Sg. Pisang, Gombak

TravelLog KeKoreaKeKita 2.0 2015 (Day 5) Jeju Island : Hiking Hallasan