Melantak ABC Sec 2

Semalam baru aku bkesempatan mkn ABC yg selalu duk kawan2 aku citekan. Pas sorg2 cite 'kebestsetan' ABC sini. Mana lg klu tak food court seksyen 2 shah alam. Sebelah UiTM tuuu.. Penuh dgn diorg jew.

Pas aku jenuh mencari site umah aku kat jln kebun yg masih gagal dikesan aku singgah sini ngan member aku. Thanks coz bawak n temankan huhu..

Pe2 pas try aku rasa mmg ABC terbaik.. Mmg special sgguh. Kawan aku ckp ABC yg paling best Frodoo ke Freedoo namanya. Lupa plak aku huhu.. Sbb byk kedai jual ABC. Macam2 ada. Aku syorkan korg klu nak mkn ABC sini xpayah ler makan berat2. Sampai kenyang air aku dibuatnya.

Pe2 pun jom pi lg sini nnt yek kengkawan huhu...

P/s: makcik que aku mkn abc dulu nk tunggu ko berjanggut huhu


Blogging via iphone


Comments

  1. inchey, Fradoo daaaa..... frodo tuh cite lord's of the ring. ada lg satu gerai best. pegaga xsilap nama gerai die. sila la try.

    ReplyDelete
  2. sedap wehhhh... smpai skrg aku terbayang2 lg kenikmatan rasanya weh..huhuh

    ReplyDelete
  3. xkire ko kna gak mkn ngn aku t pacikk ..nangesss.
    aku sllu mkn kt bubbles sambil lyn ayam bkr, sambal dia trbaekk . hu3

    ReplyDelete
  4. pehh.. memang terbaik ABC fradoo tu.. dari zaman aku bercinte sampai ade anak dalam perut ni pon aku tetap pergi makan.. last sekali sebulan lepas kot aku g.. kekadang makan situ.. kekadang tapau nasi hakim n ABC special lepak tepi tasik makan.. heaven..
    que tak g lagi ke? owhh.. ruginye..

    ReplyDelete
  5. que laa yg introduce ABC ni kat ktorg.. aku ari tu g ngan kwn aku.. ktorg ada plan nak g sama2 tp x pegi2 pon lg..hukhuk

    ReplyDelete
  6. ooo.. aku egt que tak g lagi.. aku sblm melahirkan jela boleh melantak.. lps ni nak kene berpantang.. adess..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Camping Sg. Pisang, Gombak

TravelLog KeKoreaKeKita 2.0 2015 (Day 5) Jeju Island : Hiking Hallasan