Salam Ramadhan...

Alhamdulillah dah masuk 1 Ramadhan pun huhuhuh... Apa mengkome sahur semalam wehh??????? Aku dalam kul 4.00 pagi dah bangun sedangkan kunci jam kul 5.00 pagi. Memang gigih untuk hari pertama heheheheh. Rini aku sahur conflake with susu, milo panas and roti seketull... nyam2.. Cam biasa penutup sahur aku mesti ler segelas air masak.. Selawat 3 kali sambil niat puasa hari nie takde lapar and dahaga. Itu jew yang aku amalkan sejak sekolah lagi. Alhamdulillah berkesan jew petua tu. Jarang sangat aku lapar and dahaga.

Hari nie aku cuti huhhu... masuk kerja balik hari khamis nnt. Ada exam yang masih tak habis bha... paper Pengenalan Sosiologi Industri and Advanced English For Academic Communication. Dah nak siap pi library nie coz tak baca apa lagi untuk Sosiologi Industri esok. Maklum ler baru balik kampung.huhuhu...

Ok selamat berpuasa semua... rebut2 ler pahala untuk bulan Ramadhan nie huhuhu.. nasihat untuk diri aku gak nie.. ahaks..




Comments

  1. aku mkn roti gardenia cicah ngan kaya,..pastu sebotol air suam... jadik la..

    gud luck exam bha.

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan amad a.k.a hasrul...nape ntah aku tengok muka budak dalam nur kasih tu aku teringat kat ngko

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa hasrul..
    ko masuk khamis ehh.. c u arr =D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Camping Sg. Pisang, Gombak

Nota Kejuruteraan Jalan Raya (Bab 2) @ UTMSpace