Blog Berhantu



Waaa............... cam gempak jew tajuk entry nie yek... muhahahahaha......... seram gak aku tgk gambarnya hehehehe, Tapi bertabah ler. Aku cuma nak mengambarkan belog aku nie dah jadi rumah hantu dah coz lama tak layan... Bukan setakat dah bersarang abis semua spesis dah berumah kat sini ahaks......

Aku klu ikutkan banyak benda yang leh diceritakan.. Tapi tak tau apasal nak wat entry malas tahap cipan huuhuhu... Ini masuk pun gigih gak berusaha mempostingkan diri kat sini.. Tak tau lerr pas nie aku nak aktip balik ke tak... Klu ada new entry pas nie ada ler hahahaha... Kena import bomoh nie nak kasi clear rumah. ahaks...


Comments

  1. uwarhh seramnye2...ko jgn malas2.. baik ko rajin2kan diri.. aku pon dalam usaha merajin2kan diri.. kih3..

    ReplyDelete
  2. hehe..ko bagi yang glas tu confirm banyak citer ko nanti...amacam deal?

    ReplyDelete
  3. kirah: aku akan berusaha heheheehe
    wan: itu aku dendam sampai skrg bha.. aku nak ceritakan tahap kejahatan ko yg tak terhingga... biar fawwaz baca nnt hahahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Camping Sg. Pisang, Gombak

Nota Kejuruteraan Jalan Raya (Bab 2) @ UTMSpace