Happy Birthday Sayam Ku Setud....

Alaaa hai.... aku memang lupa sangat nak wish Happy Bestday my sayam Setud kat belog.. Maklum ler aku dah lama bebeno tak hupdate belog.. Malas tahap cipan huhuhuu.. Lagi pun aku sempat wish taim kat Cameron semalam. Nasib baik ler hanpon aku canggih ler wish dalam FB... huhuhu

Sori sayam coz baru nak wat entry khas wat U... Jangan majuk2 yek sayam ku Xstudentgurl... Apa2 pun aku doakan ko sentiasa happy2 selalu... Jangan tension2. Hidup nie kena bahagia... Nak hadiah ke???????? hmmmm xde alamat plak xleh nak send hahahaha...





Comments

  1. tergelak bsr aku tibe2 ada muka abg la kat bwh tu..muhahahhahaha..

    ReplyDelete
  2. abgLa jangan dilupakan hahahaha

    ReplyDelete
  3. abg La hensem sgt dlm gmbo tu..hahahahaha

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. TQ bang hyun.. naseb baik tak lupakan sayam semasa di cameron highland...nak seteroberi..

    meh meh... ai pm alamat.. ahahahahhaha

    ReplyDelete
  6. gigih aku wat utk ko sayam.. sampai lewat makan tengahari

    ReplyDelete
  7. aku lagi gigih..lwt mlm tau aku tdo..wat entry utk stud pnye pasal..kekekekek

    ReplyDelete
  8. ko kan mmg tido lewat.. itu tak dikira gigih.. sekian huhuhu

    ReplyDelete
  9. hahah..tp time tu aku mmg bajet nak tdo awal sbb ngantuk..sekali terpandang notis besday stud kat fb terus x jd tdo dlu..wakkakaka

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Kisah Syirik dan Sayangi Ibu Bapa

Nota Kejuruteraan Jalan Raya (Bab 2) @ UTMSpace