Salam Ramadhan 2012







Assalamualaikum

Salam Ramadhan semua. Walaupun sudah masuk 6 hari kita puasa harap tak terlewat lagi untuk aku ucapkannya. Wah... lama gila aku tidak bersiaran langsung dalam blog nie. Last bulan Mac. Macam-macam benda boleh diceritakan sepanjang waktu tu. Aku pergi Singapore, beli the new ipad, perkahwinan kakak aku, kerja. Tapi dek sebabkan malas aku biarkan jew blog nie bersarang. Blogwalking jew aku wat ke blog-blog menarik hehehehehe....

Kalau diikutkan banyak gak draf-draf posting yang telah aku buat. Tapi bila baca balik semula memang macam budak2 tadika punya karangan. So malas aku nak postingkan huhuhuuh. Sama juga posting-posting terdahulu aku, bila baca semua memang tak sedap langsung. Aku bagi 39/100. Kecewa gila pada diri sendiri sebab fail bab mengarang ayat. Nak kata tak lulus BM SPM tak adalah sampai tak kredit huhuhhuh. Ayat aku buat nie pun setakat lulus cukup makan jew ahaks

Apa-apa pun semoga Ramadhan kali nie korang jarang lupa rebut peluang yang terhidang kat kita. Maksud aku rebut rahmat dan pahala yang berganda-ganda bukan pasal makan yea huhuhuuhu..... Ok bye2... (Entah bila nak posting lg huhuhu)

p/s: Aku dah gemuk balik... adehhhh........ makan malam jew kerjanya. Bersenam pun dah tak sob2









Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Camping Sg. Pisang, Gombak

TravelLog KeKoreaKeKita 2.0 2015 (Day 5) Jeju Island : Hiking Hallasan