Tengok Baby Afif

Semalam, mak datang dari kampung bersama kakak untuk melihat cucu ke 7 dalam family kami. Aku pun join sekali coz masih belum berkesempatan melihat Afif dek disebabkan kesibukan menyiapkan assignment yang menggunung. So ini beberapa aksi yang sempat aku snap ketika melawat Afif and Kak Eda.

Blogging via iphone

Comments

  1. astaghfirullahalazimmm... apsal muka ko dlm pic 1st tu rupe gitu?? terkezut teman nengoknyaaa.. tersembor2 ayor teman minum td haaa.. ya ampunnnnn..

    ReplyDelete
  2. jom berjemaah ramai2 sembur air huhuhu

    ReplyDelete
  3. bajet cute letewww.. hahahahha


    **yg ni lawak**

    ReplyDelete
  4. dah makin maju dia dalam memaenkan peranan dalam memek muker kesahnyer .... lalalala

    ReplyDelete
  5. tp ko x rasa ke mcm nak kasi penampor? hahahahahahhahahahahha

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. huuhuhu.............. motip main removed2

    ReplyDelete
  8. aku terkomen benda sama 2x lor.. tu yg remove.. ish2.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Kisah Syirik dan Sayangi Ibu Bapa

Nota Kejuruteraan Jalan Raya (Bab 2) @ UTMSpace