Rindu Sangat...............

Banyak sangat story yang  nak disimpan dalam Blog aku nie. Tapi bila malas menguasai diri, cerita yang dah taip panjang stay lagi dalam draf.. Tak ter'continue' sampai sekarang. So camner nak jadi kenangan aku nie...

Tapi seriously aku rindu sangat nak vacation overseas.. Rindu bangat..... Tahun nie memang takde lah nak pi memana dah. Kena gigih kumpul duit untuk melancong tahun hadapan. Pergi mana tu nanti kalau gigih aku story mory kan di sini.

Nami Island, South Korea




Comments

Popular posts from this blog

Gigi Ooooh Gigi..........

Camping Sg. Pisang, Gombak

TravelLog KeKoreaKeKita 2.0 2015 (Day 5) Jeju Island : Hiking Hallasan